Huomaa elämän kauneus!

Elämä voi joskus tuntua tylsältä, tasapaksulta ja itseään toistavalta. Mitään jännittävää ei koskaan tapahdu, päivät matelevat harmaana eteenpäin. Elämän kauneus, sen pienet kauniit hetket jäävät näkemättä, kun painamme eteenpäin pää alas painettuna. Tällaisena hetkenä olisi hyvä pysähtyä paikalleen ja miettiä hetki. Mitkä asiat tekevät elämästäni kauniin? Miksi elämä on kaunista?

aElämän kauniiden asioiden ei tarvitse olla suuria tai koko maailmaa koskevia. Ne voivat olla hyvin pieniä tai vaikka ajatuksia, tekoja, sanoja. Ne voivat olla asioita, mitkä tekevät sinut kiitolliseksi, kuten täysi vatsa ja katto pään päällä. Elämän kauneus ei kerry kauniista ihmisistä tai asioista, vaan hyvin paljon muustakin. Kirjaimellinen kauneus on vain pieni osa sitä.

Mietin muutaman päivän ajan asioita minun elämässäni, mitkä ovat mielestäni kauniita. Oikeita aarteita arjen keskellä.
Lapsen hymy, tärkeän ihmisen kosketus, aamukaste, läheiset ihmiset ja turvaverkko, normaali arki, hyvinvointi, Suomen kesä, järvimaisema, työmatka pyöräillen, taide, luovuus, kirjallisuus, luotettavat ihmiset, ystävällisyys, tuntemattoman ihmisen hymy, kun joku tarjoaa apua, kehujen antaminen ja saaminen, kauniit vaatteet, naurunremakka porukassa, rakkauden tunne, luonto, tunteet ja niiden vuoristorata, jaksaa nousta aamulla sängystä, kiitollisuus kuluneesta päivästä, vapaus, voimavarat, työpaikka, opiskelu, toimeentulo, oma lapsi.


Huomaatko, että elämään kauneutta voi tuoda hyvin monet eri asiat! Mitkä asiat tekevät sinun elämästäsi kauniin?

 

-Jenni

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi toiminnanjohtaja Kaisa esittäytyy

Uusi paikka-auki työntekijä Inka esittäytyy

Yksi tarina kiusaamisesta