Sairaanhoitajaopiskelija Sanna ja sosionomiopiskelija Enni harjoittelussa Varapäreellä!

Varapäreellä aloitti tällä viikolla kaksi opiskelijaa, sairaanhoitajaopiskelija Sanna ja sosionomiopiskelija Enni. Sanna ja Enni suunnittelevat mm. tulevan Naistenpiirin ohjelman ja ovat mukana opiskelijoiden mielenterveyspäivässä. He kirjoittivat itsestään lyhyet esittelyt, mutta parhaiten heihin tutustuu paikan päällä Varapäreellä!

Moi!

Minä oon Sanna, 21 vuotta. Toisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija Savonian ammattikorkeakoulusta. Tulen tekemään Varapäreeseen mielenterveys- ja päihdetyön harjoitteluani, joka on toisen vuoden toiseksi viimeinen harjoittelu. Edellisiä harjoitteluita takana on jo 4 kappaletta, muun muassa perushoito, sisätauteihin liittyvä harjoittelu sekä vanhustyöhön ja leikkaussali harjoittelu.

Kotoisin olen Pohjanmaalta, mutta muutin syksyllä 2019 Savoon. Valmistuin keväällä 2019 ylioppilaaksi ja hain suoraa opiskelemaan sairaanhoitajaksi. Ensin en kuitenkaan ajatellut lähteväni Savoon opiskelemaan, vaan ajatuksena oli jäädä kotikonnuille. Kuitenkin kohtalo johdatteli minut lopulta tänne.
Harrastuksiini kuuluu urheilu, musiikki ja taide. Pelaan lentopalloa naisten sarjassa, olenkin pyörinyt lentopallon parissa 6-vuotiaasta saakka. Lentopallon lisäksi tykkään lenkkeillä koirani kanssa, käydä kuntosalilla ja uida sekä patikoida. Musiikkia tykkään kuunnella sekä soittaa, soitan pianoa ja olen käynyt pianotunneilla. Laulaminen on myös lähellä sydäntä.  Käsityöt ovat mieleisiä asioita, joita tykkään tehdä vapaa-ajalla. 

Piirtäminen on pysynyt ala-asteen kuvataidekoulusta saakka mukana. Keväällä osallistun naistenvapaaehtoisen asepalveluksen valintatilaisuuteen ja lähden sitä suorittamaan vuoden sisään valintatilaisuudesta. Näin ollen kouluni keskeytyy hetkellisesti, mutta armeijassa pyrin pääsemään tehtäviin, jotka tukevat koulunkäyntiäni.

Kevään aikana tutustun mielenterveyteen harjoittelun näkökulmasta ja opettelen uusia asioita, toimin Varapäreen harjoittelijana ja tuon oman tuulahduksen opinnoistani, ja omasta arjestani. Nähdään Varapäreessä!
Hei!

Minä olen Enni, sosionomiopiskelija Savonia-ammattikorkeakoulusta. Teen ensimmäistä 10 viikon harjoittelua Varapäreessä. 

Pidän paljon lukemisesta, musiikin kuuntelusta ja ulkoilusta. Odotan harjoittelulta mielenkiintoista tekemistä ja hyviä kohtaamisia:)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Veeran tervehdys ja ajatuksia ystävyydestä!

Uusi toiminnanjohtaja Kaisa esittäytyy

Tuleeko sinusta isona taiteilija?